Business Contact Dagen Noord 2019

 

 

Op 19  en 20 maart vinden de Business Contact Dagen Noord (BCDN) plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Het netwerkevenement in Noord Nederland waar ondernemers en organisaties elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Als ondernemer wilt u blijven groeien en daarbij zijn twee factoren belangrijk: kennis delen en verbindingen leggen. Dit is dan ook het thema van BCDN 2019. Het jubilerende Speedbooks rapportage software nodigt u graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

 

Als bezoeker van BCDN2019 kunt u rekenen op een breed aanbod van exposanten. Ook worden er verschillende workshops en kennissessies gegeven. Deelname hieraan is gratis.

 

Bestel hier kosteloos de toegangskaarten voor BCDN2019 en ontvang meteen het ticket per mail. Dit ticket geeft toegang tot beide dagen van de beurs. Speedbooks rapportage is te vinden op het Netwerkplein The White House, stand nummer 3020. 

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo