Speedbooks Online is geüpdatet

 

Speedbooks Online blijft haar software en beveiliging optimaliseren. In de maand oktober zijn er een aantal updates doorgevoerd waarmee de software en beveiliging van Speedbooks Online verbeterd is. Dit om er voor te zorgen dat de financiële data van gebruikers veiliger wordt opgeslagen. 

 

Two factor authentication

Door de update van Speedbooks Online wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde tweetrapsverificatie, wat ook wel 2FA (two factor authentication) wordt genoemd. Hierbij zal bij het inloggen naast de gebruikersnaam en wachtwoord ook een controlegetal ingevoerd moeten worden. Dit controlegetal wordt automatisch gegenereerd door een authenticator op de smartphone. Bij de eerstvolgende keer dat er wordt ingelogt zal deze extra beveiliging zijn doorgevoerd. 

Jaarrekening & balansanalyse

Het jaarrekeningmodel is aangepast aan de laatste NBA vastgestelde richtlijnen. Per medio januari 2020 zal hierop wederom een update plaatsvinden voor het boekjaar 2019. Ook is er een rapport balansanalyse toegevoegd aan de standaard rapport templates. Dit rapport laat op één pagina de belangrijkste items en ontwikkelingen uit de balans zien, in een aantal heldere grafische overzichten. In het scherm rubricering is een extra knop toegevoegd waarmee een overzicht getoond kan worden van de gesaldeerde datacontainers (zodat data automatisch debet of credit wordt getoond).

 

Nieuwe te koppelen boekhoudpakketten

Naast de updates zijn er ook een aantal boekhoudpakketten toegevoegd waarmee Speedbooks Online gekoppeld kan worden: Cash, E-boekhouden, SnelStart, Quickbooks, Xero, Yuki en Auditfile. 

 

 

Heeft u vragen over de update, of Speedbooks Online in het algemeen? We helpen u graag verder

 

 

 

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo