Formule 2 kalender 2019

 

De FIA Motor Sport Council heeft in op 5 december Sint Petersburg officieel ingestemd met de Formule 2 kalender voor 2019. Dit seizoen staan er 12 races op het programma, waar Nyck de Vries aan de start verschijnt. De kalender voor het FIA Formula 2 Championship belooft weer een spektakel te worden en start komend weekend in Bahrein.

 

De Formule 2 Kalender van Nyck de Vries

 

Speedbooks Rapportage Software ondersteunt Nyck de Vries in zijn weg naar de Formule 1. Formule 1 coureur Lando Norris heeft afgelopen seizoen de Formule 2 verruild voor het McClaren team in de Formule 1 en tipt voorafgaande aan dit seizoen Nyck de Vries als kampioen: “Ik heb de testritten van Nyck gezien en hij is zeker de man om in de gaten te houden. Hij is de beste rijder in het veld, zegt Norris in een interview met motorsport.com. Nu Nyck de Vries uit Sneek het derde seizoen als formule 2 rijder ingaat zal zijn routine ook een voordeel kunnen zijn bij de races.

 

De Formule 2 kalender voor 2019:

 

Alle races worden dit jaar verreden volgens onderstaand programma.

 

Datum

 Land

 Circuit

29-31 maart

 Bahrein

Sakhir

26-28 april

 Azerbeidzjan

Baku Street Circuit

10-12 mei

 Spanje

Barcelona, Catalunya

23-25 mei

 Monaco

Monte Carlo

21-23 juni

 Frankrijk

Paul Ricard

28-30 juni

 Oostenrijk

Red Bull Ring

12-14 juli

 Groot-Brittannië

Silverstone 

02-04 augustus

 Hongarije

Hungaroring

30 augustus – 1 september

 België

Spa-Francorchamps

6-8 september

 Italië

Monza

27-29 september

 Rusland

Sochi

29 november – 1 december

 Abu Dhabi

Yas Marina

 

 

Speedbooks Online is fan van racesport, en laat zich hierdoor inspireren door razendsnelle rapportage software te creëren. Wilt u ook meer grip op je financiën en bent u benieuwd naar Speedbooks Online? Bekijk dan onze rapportage software.

 

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo