Over Speedbooks Online

Speedbooks Online gaat verder waar de boekhoudpakketten stoppen. Of het nu een managementrapport, een tussentijdsrapport of jaarrekening is. Cijfers worden overzichtelijk en visueel in grafieken weergegeven. Met behulp van standaard templates of eigen vormgeving.

Ontstaan vanuit passie

Speedbooks Online is uitermate geschikt voor alle MKB-ondernemers, accountants en administratiekantoren. Het online dashboard geeft altijd en overal een actueel inzicht in financiële management rapportages. Betrouwbaar en veilig.

Speedbooks is in 2009 begonnen vanuit passie voor financiële rapportageprocessen. Niet de processen zelf staan centraal, maar het voordeel dat ondernemers halen uit betaalbare, snel te genereren en inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen en meer gespecialiseerde financiële rapportages en analyses.

 

Unieke prijsstelling

We leveren onze innovatieve rapportage software aan MKB, accountants en administratiekantoren in binnen- en buitenland. We luisteren goed naar onze gebruikers en blijven innoveren. We zijn altijd alert op kansen om onze rapportagetool te verbeteren en rapportageprocessen te optimaliseren. We gaan voor een duurzame samenwerking met onze afnemers en zijn transparant in onze manier van zakendoen. We zijn trots op ons product en we zijn er extra trots op dat onze scherp geprijsde Speedbooks rapportagetool de beste prijs-/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware.

Waarom Speedbooks Online?
  • Altijd snel inzicht in uw cijfers
  • Overzichtelijke rapportage
  • Online en een mobiele app
Probeer nu gratis
Speedbooks software
Algemeen
0513 820 130
Helpdesk
0513 820 131
Abe Lenstra Boulevard 50-9
8448 JB Heerenveen
Routebeschrijving
#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo