Rapportage software

Speedbooks Online is gebruiksvriendelijke rapportagesoftware die uw financiële rapportage optimaliseert. Het is de ideale aanvulling op de populairste online boekhoudpakketten zoals Exact Online, Twinfield, IMUIS en Visma/eAccounting. Speedbooks Online is ook te koppelen met andere populaire boekhoudpakketten zoals E-boekhouden, SnelStart, Quickbooks, Xero, Yuki en CASH. Speedbooks kent bijna 10.000 tevreden gebruikers: van MKB tot grote multinationals, accountancy en administratiekantoren.

 

De voordelen van rapportage software

Speedbooks Online is een volwaardige managementtool. Met onze software kunt u o.a. maand-/ kwartaalcijfers rapporteren, benchmarken met uw bedrijfstak en real-time inzage krijgen in de KPI’s. Deze rapportage software is volledig ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Pas de rapporten eenvoudig aan of voeg extra informatie toe.

 

Daarnaast is Speedbooks Online volledig online. Dat betekent dat u overal bij uw dashboard en financiële cijfers kunt, zowel op desktop, tablet als ook op mobiel. Maximale flexibiliteit!

 

Online dashboards met online rapportage software

Naast rapportages kan de data ook getoond worden in een online dashboards en mobiele app. Het Speedbooks online dashboard is volledig naar eigen wens in te richten en op te bouwen uit verschillende grafiekwidgets. Deze grafiekwidgets kunnen onder andere bestaan uit diverse elementen van de balans, winst- en verliesrekening. Altijd en overal een actueel inzicht in uw cijfers!

Dé rapportagesoftware voor uw bedrijf!

Wilt u het gemak, de snelheid en het ondernemersvoordeel van Speedbooks Online zelf ervaren? Probeer onze demoversie 30 dagen helemaal gratis. U kunt de demoversie ieder gewenst moment omzetten naar één van onze reguliere softwarelicenties.

Krachtige tool voor inzage

“Snakeware doet haar financiële verslaglegging uiteraard volledig digitaal met innovatieve software. Om real-time inzage te hebben in onze financiële ratio’s gebruiken we Speedbooks Online. Een krachtige tool om altijd inzage te hebben. Dat geeft mij als ondernemer rust en ruimte om te blijven ondernemen.”

 

Toine Dinkelberg - CDO Snakeware

ToineDinkelberg
#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo