Business Intelligence

Business intelligence staat voor het gebruiken van informatie die continu beschikbaar is door middel van slimme ICT-oplossingen. Bij business intelligence draait het om het verzamelen, verwerken, combineren en analyseren van objectieve data zodat in real-time waardevolle inzichten worden verkregen. Aan de hand van deze gegevens kunnen bedrijven accurate en snelle beslissingen maken gebaseerd op financiële data in plaats van onderbuikgevoel. Bij Speedbooks Online wordt er continu geïnnoveerd op het gebied van business intelligence en andere slimme data-oplossingen die ondersteuning bieden bij het sturen van uw bedrijf.

Business Intelligence voor financiële planning en analyse

De software van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u meer waarde uit uw financiële gegevens kan halen. Door gebruik te maken van data voor uw financiële plannen wordt het maken van de juiste beslissingen  makkelijker, sneller en beter. De rapportage software van Speedbooks Online verwerkt financiële data rechtstreeks vanuit uw boekhoudpakket. Speedbooks Online is geschikt voor de meeste boekhoudpakketten. Koppel bijvoorbeeld gemakkelijk met de boekhoudsystemen, zoals IMuis, Exact, Twinfield, eAccounting, Quickbooks en Xero. Start nu met het optimaal benutten van financiële data met de rapportage software van Speedbooks Online.

 

Uw bedrijf data-gestuurd met business intelligence

Het sturen van een bedrijf op basis van business intelligence is niet voor elk bedrijf een vertrouwd proces. Het maken van beslissingen op “onderbuikgevoel” lijkt in veel gevallen betrouwbaarder. Echter, data-gedreven business intelligence kan in combinatie met menselijke expertise een grote toegevoegde waarde zijn. Het grote voordeel van financiële data: het zijn neutrale gegevens die niet beïnvloed zijn door menselijke karaktereigenschappen.

 

Synergie van business intelligence en menselijke expertise

Om als bedrijf relevant voor uw doelgroep te zijn en te blijven, is een goede mix van data-gedreven business intelligence en gezond verstand nodig. Met de juiste business intelligence software blijft uw bedrijf een stap voor op de concurrent. De software van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u snel en zonder moeite ingewikkelde financiële data samenvoegt tot bijvoorbeeld een periodiek rapport of een financieel kwartaaldashboard. Op basis van deze inzichten kan u sneller en beter geïnformeerd de juiste keuze maken.

Blijf de concurrentie voor

Interesse in hoe de rapportage software van Speedbooks Online ervoor zorgt dat business intelligence ook binnen uw bedrijf of organisatie kan worden geïmplementeerd? Vraag een gratis demo versie aan of neem contact op!

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo