Financieel dashboard

Wilt u real-time en simpel inzage in uw financiële situatie? Dan is de rapportage software van Speedbooks Online de perfecte oplossing. Met onze tool heeft u multi-device inzage in uw actuele financiële situatie. Dus of u nu de computer, tablet of telefoon bij de hand heeft, met ons softwarepakket bent u altijd op de hoogte!

Uw financieel dashboard zoals u dat wilt

 

Met de rapportage tool van Speedbooks Online kunt u het financiële dashboard exact zo inrichten zoals u dat wilt. Alle informatie die voor u van belang is, heeft u daarmee in een duidelijk overzicht. Daarbij heeft u keuze om gebruik te maken van verschillende soorten grafieken en tabellen, zodat uw financiële gegevens inzichtelijk zijn precies zoals dat voor u het handigst is. Zelfs wanneer u wijzigingen in het dashboard wilt aanbrengen of informatie wilt toevoegen is dat geen probleem, de gebruiksvriendelijke dashboards laten dit eenvoudig toe.

 

Uw financiële dashboard ook op mobiel en tablet

 

Het softwarepakket van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van alle actuele cijfers. Doordat onze tool multi-device is, heeft u altijd toegang tot alle actuele data. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven. Ook biedt onze tool de mogelijkheid om alerts in te stellen. Deze alerts kun je onder andere op uw telefoon ontvangen. Zo wordt u direct op de hoogte gebracht wanneer er belangrijke wijzigingen zijn in de cijfers. Daarnaast is het mogelijkde dashboards of specifieke onderdelen van het financieel dashboard op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega‚Äôs. U kunt anderen eenvoudig en betrouwbaar op de hoogte brengen van boekhoudgegevens.

 

Een gebruiksvriendelijk financieel dashboard


De rapportage software van Speedbooks Online is ontwikkeld voor gebruikers van MKB bedrijven tot accountancykantoren. Dit betekent dat het dashboard eenvoudig is in te stellen, is aan te passen en dat er toevoegingen zijn aan te brengen zodat alle informatie overzichtelijk wordt weergegeven. Onze tool maakt een einde aan complexe boekhoudmethoden. Geen moeilijke spreadsheets meer of handmatige data verwerken. Onze software zorgt ervoor dat jij meer inzicht krijgt, snel rapporten kunt maken en geïnformeerd wordt wanneer er belangrijke wijzigingen in de cijfers zijn. Met behulp van onze software kunt u daarom al uw boekhoudwerk makkelijker, sneller en vooral efficiënter doen.

Ervaar het gemak van onze software zelf

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een demo van Speedbooks Online aan. Met de demo kunt u 14 dagen het softwarepakket zelf proberen. Zo kunt u zelf ervaren hoe de rapportage software ervoor zorgt dat u er meer rendement uithaalt en dat u tijd over houdt voor zaken die er echt toe doen. 

Sponsor van Nyck de Vries

Speedbooks Online is trotse sponsor van Nyck de Vries, autocoureur in de Formule 2. Samen zijn wij winnaars in snelle inzichten, grip op uw financiën en betere sturing voor uw bedrijf.

De laatste updates