Financieel dashboard

Wilt u real-time en simpel inzage in uw financiële situatie? Dan is de rapportage software van Speedbooks Online de perfecte oplossing. Met onze software heeft u multi-device inzage in uw actuele financiële situatie. Dus of u nu de computer, tablet of telefoon bij de hand heeft, met ons softwarepakket bent u altijd op de hoogte!

Uw financieel dashboard zoals u dat wilt

Met de rapportagesoftware van Speedbooks Online kunt u het financiële dashboard exact zo inrichten zoals u dat wilt. Alle informatie die voor u van belang is, heeft u daarmee in een duidelijk overzicht. Daarbij heeft u keuze om gebruik te maken van verschillende soorten grafieken en tabellen, zodat uw financiële gegevens inzichtelijk zijn precies zoals dat voor u het handigst is. Zelfs wanneer u wijzigingen in het dashboard wilt aanbrengen of informatie wilt toevoegen is dat geen probleem, de gebruiksvriendelijke dashboards laten dit eenvoudig toe.

 

Uw financiële dashboard ook op mobiel en tablet

De software van Speedbooks Online zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van alle actuele cijfers. Doordat onze software multi-device is, heeft u altijd toegang tot alle actuele data. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld realtime de stand van zaken weergeven. Daarnaast is het mogelijk de dashboards op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega‚Äôs door het toevoegen van viewers (meekijkaccount).

 

Een gebruiksvriendelijk financieel dashboard

De rapportage software van Speedbooks Online is vanuit de praktijk ontwikkeld voor gebruikers van zowel MKB bedrijven als accountancykantoren. Dit betekent dat het dashboard eenvoudig is in te stellen, zelf is aan te passen en dat er toevoegingen zijn aan te brengen zodat alle relevante informatie overzichtelijk wordt weergegeven. Geen moeilijke spreadsheets meer of handmatige data verwerken. Onze software zorgt ervoor dat u meer inzicht krijgt, snel rapporten kunt maken en tijdig geïnformeerd wordt zodat u uw werk makkelijker, sneller en vooral efficiënter kan doen.

Ervaar het gemak van onze software zelf

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een demo van Speedbooks Online aan. Met de demo kunt u 30 dagen ons softwarepakket zelf proberen. Zo kunt u zelf ervaren hoe de rapportage software ervoor zorgt dat u er meer rendement uithaalt en dat tijd overhoudt voor zaken die er echt toe doen. 

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo