Financiële rapportage

Met Speedbooks Online kunt u snel en makkelijk verschillende financiële rapportages maken, waardoor u direct inzicht hebt in de financiële gegevens. Hiermee is het een perfecte aanvulling op uw huidige boekhoudpakket, het maakt daarbij niet uit of u nu gebruik maakt van Exact Online, iMUIS, Twinfield of een ander boekhoudpakket.

Makkelijk een financiële rapportage opstellen

Welke financiële gegevens u ook wilt bekijken, met de financiële rapportages van Speedbooks Online krijgt u eenvoudig en snel de rapportage die u nodig hebt. Dit komt doordat onze software volledig is ontwikkeld met het oog op helderheid, overzichtelijkheid en snelheid. Hierdoor is onze software geoptimaliseerd vanuit het gebruikersperspectief en biedt het maximale flexibiliteit. Daarbij kunt u  het online dashboard volledig naar wens inrichten. Hierdoor zorgt u ervoor dat alle data die voor u relevant is, snel en inzichtelijk wordt weergegeven.

 

Maximale flexibiliteit met financiële rapportages

Onze software biedt u maximale flexibiliteit. Zo beschikt het onder andere over een grote diversiteit aan Excel rapportmodellen. Dus of u nu een managementoverzicht of een maandanalyse met jaarrekeningmodellen nodig heeft, het is allemaal mogelijk. Geen gestoei meer met complexe spreadsheets en geen onnodig werk meer door het doen van handmatige rapportages. Met de software van Speedbooks Online worden alle gegevens verwerkt in duidelijke rapportages en inzichtelijke dashboards. Bovendien kunt u alerts instellen die u exact vertellen hoe een specifiek onderdeel van de organisatie ervoor staan. Zo bent u  altijd op de hoogte van alle belangrijke issues. Daarmee biedt onze software u een handige, gebruiksvriendelijke, inzichtelijke en vooral snelle tool waarmee u altijd en overal de meest actuele informatie bij de hand hebt.

 

Handige financiële rapportagetool

Wanneer u tussentijdse cijfers overzichtelijk wilt inzien, biedt de software van Speedbooks Online de juiste oplossing. Met onze software stelt u inzichtelijke managementrapportages snel en makkelijk op. Zo kunt u binnen no-time omzetgegevens, exploitatiekosten, financiële KPI’s en de werkkapitaalpositie presenteren. Daarbij is onze software ook nog eens cross device te gebruiken. Dit betekent dat u de financiële rapportage zelfs kunt tonen op een mobiele app. Hierdoor heeft u tijdens financiële meetings altijd de actuele data bij de hand. Dit is dan ook de reden dat al ruim 3000 gebruikers van het softwarepakket van Speedbooks Online, u voor gingen. Van multinational tot MKB, Speedbooks Online biedt de oplossing die u snel en makkelijk inzicht geeft in de financiële situatie.

 

Probeer onze software vrijblijvend uit

Ervaar zelf hoe snel en makkelijk u een financiële rapportage genereert met onze gebruiksvriendelijke software. U kunt de demoversie nu 30 dagen volledig vrijblijvend uitproberen. Wacht dus niet langer en maak boekhouden wel heel makkelijk.

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo