Jaarrekening

Speedbooks Online bevat alle mogelijkheden om snel en efficiënt jaarrekeningen op te stellen. De meeste bedrijven zijn verplicht hun jaarrekening digitaal te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KVK). Ook de bank vereist steeds vaker tussentijdse cijfers. Met Speedbooks Online heeft u de juiste tool in huis om efficiënt én automatisch de jaarrekening en tussentijdse cijfers samen te stellen. Binnenkort is het ook mogelijk om deze cijfers via Speedbooks Online te deponeren bij de KvK of de bank.

Jaarrekening en tijdsbesparingen

De meeste bedrijven moeten een jaarrekening genereren, maar vaak is dit een noodzakelijk actie waar niemand echt op zit te wachten. De traditionele manier van het opstellen van de jaarrekening kost veel tijd en kent veel onduidelijkheden. Waar staan de benodigde gegevens in mijn boekhoudpakket? Hoe kan ik deze op een bepaalde manier in een format van een jaarrekening exporteren? Kloppen alle gegevens die ik heb opgeslagen wel? Vragen, die veel tijd in beslag nemen. Kortom, het gebruik van de Speedbooks Online kan dit proces eenvoudig maken en bespaart veel tijd, die u kunt gebruiken voor zaken die écht het verschil maken.

 

Accountancy, administratiekantoren én MKB

Speedbooks Online is het meest gebruiksvriendelijke financiële rapportage programma van Nederland en heeft inmiddels al meer dan 4000 tevreden gebruikers. Speedbooks Online is geschikt voor verschillende bedrijven en organisaties. Of je nu één administratie hebt voor uw eigen onderneming of meerdere administraties onderhoud voor klanten. Met Speedbooks Online kunt u alle kanten op. Zo kunt u vanuit de bestaande boekhouding eenvoudig een jaarrekening opmaken of samenstellen. Ontdek het zelf en vraag een gratis demo aan!

Vraag een demo aan

Bent u benieuwd hoe de jaarrekeningmodule werkt? Ontdek het zelf en vraag een gratis demo aan!

Sponsor van Nyck de Vries

Speedbooks Online is trotse sponsor van Nyck de Vries, autocoureur in de Formule 2. Samen zijn wij winnaars in snelle inzichten, grip op uw financiën en betere sturing voor uw bedrijf.

De laatste updates