Kolommenbalans

De financiële markt verandert continu. Constant worden er nieuwe middelen, tools, programma‚Äôs en visies gevormd die bepaalde werkzaamheden simpeler en overzichtelijker maken. Zo is ooit ook de zogeheten kolommenbalans bedacht, namelijk vanuit de behoefte aan een overzichtelijke weergave van alle financiële informatie op een rij. Bij Speedbooks Online is deze behoefte de aansturing van wat wij doen. Speedbooks Online maakt ook de ooit vernuftige kolommenbalans geheel overbodig, en biedt een beter alternatief. Lees op deze pagina waarom.

Vereenvoudigen van de kolommenbalans

De begrippen automatisering en vereenvoudiging klinken in de oren van een ondernemer natuurlijk erg aantrekkelijk en, on brengen we deze begrippen naar de praktijk met onze rapportage software. Wanneer u een gemiddelde ondernemer een kolommenbalans voorlegt zal deze schrikken van de hoeveelheid cijfers, posten, saldi en boekingen. Waar de kolommenbalans ooit begon als handig overzicht van alle belangrijke financiële gegevens is het inmiddels achterhaald: de dashboards van Speedbooks Online bieden uitkomst.

 

De kolommenbalans in een nieuwe schil

Hierbij wordt alle financiële informatie weergeven op een rij. Met de rapportage software van Speedbooks Online krijgt u inzage in dezelfde gegevens als uit de kolommenbalans. Hierbij kunt u denken aan de beginbalans, boekingen, grootboekrekeningen en de jaarafsluiting, waarbij de balans wordt weergegeven in een handige en visueel aantrekkelijke dashboards. Het online dashboard is vervolgens met behulp van handige viewer-accounts veilig te delen met bijvoorbeeld de directie, collega's en of klant. Op deze manier maakt u de financiële status van uw bedrijf inzichtelijk.

 

Een toegankelijke versie van de kolommenbalans

In het dashboard werkt u alsnog met dezelfde gegevens uit een kolommenbalans en deze gegevens en kunnen snel en eenvoudig worden verwerkt in een dashboard. Wilt u zelf het gemak van Speedbooks Online ervaren? Probeer dan onze demoversie 30 dagen helemaal gratis.

Probeer onze software vrijblijvend uit

Ervaar zelf hoe snel en makkelijk een financiële rapportage wordt gegenereerd met onze gebruiksvriendelijke software. U kunt onze demoversie nu 30 dagen volledig gratis en vrijblijvend proberen. Wacht dus niet langer en maak boekhouden wel heel makkelijk.

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo