KPI dashboard

Speedbooks Online kan eenvoudig alle data koppelen en grafisch worden weergeven in een KPI-dashboards. Het Speedbooks Online dashboard is volledig naar eigen wens in te richten en op te bouwen uit verschillende grafiekwidgets. Dit kan bestaan uit elementen van de balans, winst- en verliesrekening en overige gegevens. Niet alleen maakt u met Speedbooks Online functionele dashboards en rapporten, maar ook de betrokkenheid in de organisatie wordt groter. De dashboards en rapporten zijn eenvoudig te delen. Altijd en overal een actueel inzicht in uw cijfers!De voordelen van een KPI dashboard

 

Met het Speedbooks Online Dashboard hebt u altijd en overal real-time inzage in de cijfers van uw onderneming. Zo behoudt u het overzicht over alle financiële bedrijfsdata. Alle componenten in het online dashboard zijn zelf aan te passen. Kies uit diverse grafiektypes en plaats alles op de gewenste positie. Ook is het mogelijk om zelf grafieken toe te voegen aan dashboard. Deze grafieken zijn op te bouwen uit alle elementen van de balans, de exploitatie en overige gegevens. De grafieken zijn doorklikbaar tot op het niveau van de grootboeknummers. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de gewenste periode te selecteren,  zowel enkelvoudig als cumulatief. Op deze manier kunt u zelf specifieke KPI’s definiëren en zichtbaar maken.

 

KPI Dashboards delen

Wanneer de onderneming uit meerdere afdelingen of vestigingen bestaat, is het eenvoudig rapportages te genereren met uw financiële gegevens. Het online dashboard van Speedbooks Online zorgt ervoor dat alle gegevens op een betrouwbare en veilige manier gedeeld kunnen worden met directieleden, collega’s en/of klanten.


Overzicht met een KPI dashboard

Krijg nu overzicht met een KPI dashboard afgestemd op uw bedrijf.

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo