Managementrapportage

Tussentijdse cijfers in een overzichtelijk managementrapport presenteren? Met de financiële management- en rapportage software van Speedbooks Online stelt u managementrapportages snel en eenvoudig op. Dit zonder ingewikkelde query’s of draaitabellen. Standaard zijn er al diverse kant en klare managementrapportages meegeleverd. Uiteraard kunt u deze zelf nog aanpassen via Excel om zo aan de juiste informatiebehoefte van het management te kunnen voldoen.

De belangrijkste cijfers in een handomdraai

De managementrapportage is snel zelf samen te stellen.

Genereer eenvoudig en snel managementrapportages

Speedbooks Online biedt maximale flexibiliteit op de juiste managementrapportages te kunnen aanmaken. Onze software beschikt standaard al over een breed scala aan Excel rapportmodellen. Van diverse compacte managementoverzichten tot en met uitgebreide maand- en kwartaalanalyses. Geen complexe spreadsheets, handmatige rapportages of gemiste kansen. De software van Speedbooks Online verwerkt de gegevens in visuele dashboards en rapportages die precies vertellen hoe elk onderdeel van uw organisatie presteert.                                                                                                                                                                        

Managementrapportages maken vanuit uw boekhoudpakket

Speedbooks Online is de beste aanvulling op de bekende boekhoudpakketten zoals Exact Online, Twinfield en MUIS.  Door een directe koppeling wordt de daar aanwezige data eenvoudig omgezet naar tijdige en relevante managementinformatie. Controleer en stuur bij op basis van meer kennis in minder tijd. Bovendien kunnen eigen modellen en indicatoren gebruikt en gevolgd worden. Bepaal zelf hoe de financiële- en management rapportages eruitzien

Geschikt voor uw boekhoudpakket

Benieuwd wat managementrapportages uw bedrijf kan brengen? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar het gemak.

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo