Periodieke rapportage

Met de rapportagesoftware van Speedbooks Online kunt tussentijdse rapportages maken over de periode die u wilt. Uw financiële situatie wordt razendsnel inzichtelijk gemaakt in onze standaard aanwezige rapportagemodellen voor tussentijdse cijfers. Het maakt niet uit of u nu een maand- of kwartaalrapportage wilt bekijken, met onze software krijgt u eenvoudig en snel de rapportage die u nodig heeft.  En mocht u deze nog willen aanpassen dan kan dat heel eenvoudig via Excel.

Periodieke rapportage over iedere gewenste periode

De manier om te zorgen dat uw onderneming op koers blijft is door regelmatig uw cijfers te checken. De periodieke rapportages van Speedbooks Online zijn hier uitermate geschikt voor en zorgen ervoor dat u altijd inzicht en grip op de cijfers houdt. De traditionele manier van het maken van rapportages is vaak zeer tijdrovend. Gelukkig behoren complexe spreadsheets en handmatige werkzaamheden met de software van Speedbooks Online voorgoed tot de verleden tijd. Vanuit een directe koppeling uw eigen boekhoudpakket creëert u met onze software binnen enkele minuten de juiste rapportage over elke gewenste periode zodat u alle cijfers direct inzichtelijk hebt.

 

Periodieke rapportages vanuit het eigen boekhoudpakket

Wanneer u werkt met een van de bekende online administratiepakketten, zoals Exact Online, iMUIS of Twinfield, biedt Speedbooks Online de perfecte aanvulling. Onze software zet namelijk de informatie hieruit om naar bruikbare informatie die gebruikt kan worden om organisaties te sturen. Zowel via onze standaard meegeleverde rapportmodellen voor periodieke rapportages als via het Speedbooks online dashboard. Bovendien werkt deze ook cross-device, waardoor u ook via de Speedbooks app op uw mobiel altijd en overal toegang hebt tot alle actuele data.

 

Gebruiksvriendelijke periodieke rapportages voor uw administratie

Wanneer u op zoek bent naar de meest gebruiksvriendelijke software voor financiële rapportages, dan is het softwarepakket van Speedbooks Online de oplossing. Het maakt niet uit of u nu de administratie voor één onderneming doet of voor meerdere bedrijven. De software van Speedbooks Online is zowel geschikt voor het MKB als accountancy en administratiekantoren. Inmiddels maken al bijna meer dan 10.000 gebruikers naar volle tevredenheid gebruik van ons softwarepakket. Bovendien is onze software continu in ontwikkeling en zijn er steeds meer online administratiepakketten waarmee een koppeling wordt gerealiseerd.

 

 

Gratis en vrijblijvend een demo

Wilt u ook het gemak ervaren van het maken van een periodieke rapportage over een periode naar wens? Maak dan kennis met de software van Speedbooks Online en vraag vandaag vrijblijvend een demo aan.

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo