Voor wie is Speedbooks Online bedoeld?

Ondernemen op basis van betrouwbare financiële informatie? Speedbooks Online genereert in een handomdraai alle gewenste rapportages vanuit de bestaande financiële software. Sneller financiële rapportages maken, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en te koppelen met Exact online, Twinfield, Muis, eAccounting, Quickbooks en Xero en met CASH. Speedbooks Online is dé rapportagesoftware voor het MKB, accountancy en administratiekantoren.

Speedbooks Online is voor u


Vanuit de gewenste management informatiebehoeftes worden overzichten en rapportagemodellen opgesteld. Beschik over legio aan rapportmodellen: van management-overzicht tot jaarrekening en een overzichtelijk KPI dashboard. Gemakkelijk aan te passen aan iedere bedrijfsstijl. Bepaal zelf hoe de financiële rapportages eruitzien. U kunt zelf met één druk op de knop alle gewenste rapportages genereren. Ingewikkelder is het niet!

 

Speedbooks Online voor het MKB


Speedbooks Online genereert snel en eenvoudig financiële rapportages vanuit het eigen boekhoudpakket. Genereer binnen enkele minuten maand- en kwartaaloverzichten, benchmarkrapportage en jaarrekeningen. Speedbooks Online biedt naast de set van standaard rapportages ook de mogelijkheid uw eigen financiële rapportages samen te stellen. Blijf het hele jaar op de hoogte van de financiële situatie van uw organisatie en stuur op concrete cijfers en analyses. Direct inzicht dankzij adequate financiële managementinformatie.

 

Speedbooks Online voor accountancy- en administratiekantoren


Speedbooks Online is een efficiënte tool om veelzijdige financiële rapportages te genereren. Accountants en administratiekantoren gebruiken Speedbooks Online voornamelijk voor tussentijdse rapportages en daarnaast ook voor het maken van jaarrekeningen. Speedbooks Online helpt kantoren bij het opstellen van standaard financiële maandrapportages. Ook kunnen complexe gegevens eenvoudig worden verwerkt in een overzichtelijk dashboard. Speedbooks Online zet de cijfers om in duidelijke, grafische weergaves en is gebruiksvriendelijk. Overal inzicht in uw eigen online financiële dashboards. Kosten reduceren en new business genereren? Met de flexibiliteit en snelheid van Speedbooks Online houdt u tijd over voor waar u goed in bent: financieel adviseurschap.

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo