Boekhoudprogramma

Wilt u meer waarde halen uit uw boekhoudprogramma? Onze rapportagesoftware is te koppelen met alle boekhoudprogramma’s, zoals onder andere iMuis, Twinfield en Exact Online. Staat uw boekhoudprogramma er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor de juiste koppeling.

Koppeling Speedbooks Online en uw boekhoudprogramma

De rapportage software van Speedbooks Online is de schil om uw boekhoudprogramma. Onze software maakt een automatische databasekoppeling waardoor uw boekhouddata wordt omgezet in overzichtelijke en visuele dashboards, rapportages en alerts die uw op mobiel of pc kan bekijken. Hierdoor bespaart u veel tijd op administratie en haalt u meer waarde uit uw financiële data. 

 

Uw boekhoudprogramma nog gebruiksvriendelijker

Speedbooks Online maakt boekhoudprogramma’s gebruiksvriendelijker doordat u overzichtelijke rapportages met één klik op de muis kan genereren. Het is mogelijk om hierbij te kiezen uit zo’n 20 verschillende rapportages, zoals bijvoorbeeld de kwartaalcijfers of een liquiditeitsprognose. Na het bekijken van de rapportages kunt u met één klik de jaarrekening opstellen of de maand- en kwartaalrapportages genereren. Daarnaast kunt u ook dashboards samenstellen die inzage geven in uw specifieke KPI’s (key performance indicators), die belangrijk zijn voor het bedrijf. Kortom: met Speedbooks Online bent u minder tijd kwijt om uw boekhouding inzichtelijk te maken en heeft u altijd de meest actuele gegevens bij de hand.

 

Meer waarde halen uit uw boekhoudprogramma

Bent u veel tijd kwijt aan het samenvatten van financiële gegevens? Heeft u altijd al meer overzicht willen hebben over uw boekhouding? Speedbooks Online geeft u snel inzage in hoe uw bedrijf ervoor staat met behulp van financiële rapportages, business intelligence, periodieke rapportage en een financieel dashboard. Zo behoud u altijd de controle op de financiële cijfers, en haalt u meer waarde uit het boekhoudprogramma.

Geef uw boekhoudprogramma een boost

Krijg meer grip op uw boekhouding met Speedbooks Online. Door een beter overzicht voor u zelf te creëren kunt u sneller en betere beslissingen maken, wat meer rendement oplevert.

#1 rapportage software

Probeer onze rapportage software 30 dagen vrijblijvend, en ervaar vandaag nog de tijd- en kostenbesparing van ultiem financieel inzicht.

Start uw demo